Reservando pomáhá i umělcům: ZUŠky ho využívají k organizaci koncertů, talentovek, zápisů nebo workshopů

Podobně jako „klasické“ základní školy, také Základní umělecké školy (ZUŠ) organizují během roku řadu akcí. Kromě zápisů, konzultací a kroužků pořádají navíc přípravy na koncerty, nahrávání, recitály nebo prázdninové workshopy. Jejich vyučující se často věnují i dalším aktivitám, účinkují v hudebních tělesech či divadlech, mají vlastní akademickou kariéru. Propojit tým pedagogů s dětmi a jejich rodiči dokáže jednoduše a příjemně právě Reservando.

Ve zkratce

  1. Jednoduchá rezervace: Reservando nabízí základním uměleckým školám snadný a rychlý způsob rezervace rozvrhu hodin pro žáky.
  2. Úspora času: Systém umožňuje opakované rezervace, což šetří práci pedagogům a umožňuje žákům rezervovat hodiny pro celý školní rok.
  3. Specifické funkce: Reservando dokáže pracovat s organizací výukových hodin, obsazeností učeben a pracovním vytížením kantorů. Eliminuje nadbytečné telefonáty a zvyšuje komunikaci mezi pedagogy, rodiči a žáky.
  4. Široká škála rezervací: Systém umožňuje rezervace nejen hodin, ale také různých akcí a aktivit, jako jsou talentové zkoušky, prázdninové tábory, recitály a další.
  5. Flexibilita a uživatelská přívětivost: Reservando nabízí školám možnost nastavit vlastní rozvrh hodin a je plně responzivní, takže je možné ho používat na různých zařízeních.

Nyní vám vše popíšeme ještě jednou a detailněji.


Co Reservando nabízí Základním uměleckým školám?

Jednoduchý způsob rezervace: Reservando umožňuje školám snadno a rychle nastavit rozvrh hodin, zároveň umožňuje žákům rezervovat si místo v jednotlivých třídách.

Úspora času: V systému lze nastavit opakované rezervace. Žáci si tak mohou vybírat hodiny pro celý školní rok bez nutnosti je vždy znovu nastavovat.

Specifické konfigurace: Rezervační systém dokáže pracovat nejen s organizací výukových hodin, ale zároveň také s obsazeností učeben, pracovním vytížení kantorů a podobně. Při správném nastavení (se kterým vám rádi pomůžeme) eliminujete nadbytečné telefonáty a minimalizujete možná nedorozumění mezi pedagogy i mezi pedagogy a rodiči či dětmi.

Možnost rezervace pro velké množství akcí: Reservando umožňuje rezervovat nejen hodiny, ale také různé akce a aktivity, jako jsou talentové zkoušky, prázdninové tábory, dramadílny, setkání s učiteli, recitály, prázdninové workshopy, pronájmy nahrávacího studia, přípravy na koncertování a mnoho dalšího.

Flexibilita: Systém umožňuje školám nastavit vlastní rozvrh hodin podle specifických požadavků. Pokud školy nemají technické znalosti nebo nechtějí řešit nastavení, nabízíme možnost jednorázové placené služby, při které jim s nastavením a správou rezervací pomůžeme.

Podpora rozšířené provozní doby: Reservando obsahuje modul pro rozšířenou provozní dobu, který umožňuje školám spravovat rezervace pro akce mimo standardní školní rozvrh.

Vzkazy, přiložené soubory: Prostřednictvím Reservanda mohou pedagogové ke každé akci připojit slovní poznámku (například o potřebných pomůckách) a také připojit odkaz na soubor (s pozvánkou, přihláškou apod.)

Zlepšení komunikace: Díky Reservandu zlepší škola komunikaci s učiteli, žáky a rodiči. Systém poskytuje přehledné informace o rozvrhu hodin a umožňuje jednoduché rezervace a jejich správu.

Příjemné uživatelské prostředí: Systém lze obsluhovat jak na počítači či laptopu, tak v mobilu. Je plně responzivní a přehledný.


Rezervační systém Reservando je vhodným nástrojem pro umělecké školy, které chtějí svým žákům a jejich rodičům usnadnit proces rezervací a správu rozvrhu hodin. Systém nabízí flexibilitu, snadnou rezervaci, specifické funkce pro umělecké školy a možnost nastavení podle individuálních potřeb.

V České republice funguje přes 500 Základních uměleckých škol a desítky z nich už Reservando používají. Pokud vás zajímají jejich zkušenosti, rádi zprostředkujeme vaše propojení.

Můžete si vyzkoušet demoverzi

Na našich webových stránkách najdete základní demoverzi. Když si ji proklikáte, uvidíte v hrubých obrysech, jak Reservando funguje. Objednat si můžete také plné demo. Je zdarma a umožní vám vyzkoušet zakládání jednotlivých akcí i nastavení různých parametrů. Zjistíte zároveň, jak se rezervační systém zobrazuje druhé straně, tedy obvykle rodičům, kteří se potřebují objednat k zápisům do 1. třídy nebo třeba konzultacím s třídním učitelem.

Objednáte a během chvíle obdržíte přístupové údaje

Jakmile se rozhodnete, že Reservando pro svou školu objednáte, vyplníte (v záložce Objednávka) vše potřebné, a my vám během několika hodin pošleme přístupový kód. Stačí se přihlásit a založit první akci.